Plumber

VVS-installatør – derfor har du brug for én

Har du et rør, som er sprunget læk eller bliver håndvasken ved med at stå og dryppe? Det kunne godt lyde til, at du har brug for en VVS-installatør til at kigge på dine installationer. Traditionelt forbinder mange danskere VVS-arbejde med en svensknøgle og et par klukkende rør, men en VVS-installatør kan stå i spidsen for en lang række varierende arbejdsopgaver. Selvfølgelig kan en VVS-installatør godt tage sig kærligt af dit radiatoranlæg, reparationer af vandrør, ordne problemer med faldstammen i din toiletinstallation, men en VVS-installatør kan ligeledes tage sig af udskiftninger af dine håndvaske, toiletter, tilslutning af hårde hvidevare og meget mere.

Hvis du står og skal have installeret et varmeanlæg i dit gulv, så dine nødder kan trippe på varme fliser i vintermånederne, er det også en VVS-installatør du skal have fat i. Varmen under gulvet fungerer nemlig ligesom en radiator, så vandet opvarmes og løber gennem rør under gulvet. Du kan faktisk, måske overraskende for nogle, også få en VVS-installatør til at tage sig af diverse inddækninger. Det gælder både inddækninger på rør, men faktisk også hvis du på taget har fået et hul eller hvis tagrenden driller. En VVS-installatør er med andre ord lidt af en alt-i-en-håndværker, men som dog primært beskæftiger sig med rør og vandtilførsel.

Forsikringsskader

Det danske vejr er en uforudsigelig størrelse, så det kan være svært at stå alene med ansvaret, hvis uheldet skulle være ude. Selvfølgelig bør du have en forsikring, der dækker eventuelle vandskader, men en VVS-installatør kan være behjælpelig med at få de store mængder vand ud af din kælder, stue eller køkken eller hvor du ellers har fået uvelkomment vand ind med det lunefulde vejr.

Der er et utal af fordele ved at vælge en autoriseret VVS-installatør. Først og fremmest er det din garanti for, at det stykke arbejde der udføres, er certificeret og lever op til de påkrævede standarder. Det betyder, at du vil være dækket ind, hvis der skulle ske noget med installatørens arbejde på et senere tidspunkt. Har du derimod fået en uautoriseret VVS-installatør til at udføre arbejdet hjemme hos dig, så er der ingen garanti for dette. Ved at vælge en erfaren VVS-installatør fra Købehavn, er du sikret mange års erfaring som kun kommer dig til gode. Denne form for installatør har set nærmest alt og har samtidigt et svar på næsten alt, så du er i trygge og erfarne hænder, når du vælger en VVS-installatør fra København eller Gladsaxe.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt en VVS-installatør er det rigtige valg for dig og den opgave, du står over for, kan du med fordel kontakte et udbud af forskellige VVS-installatører i dit nærområde og fortælle om din opgave. Ofte kan du gratis og uforpligtende få et tilbud til gengæld, som du så kan overveje om du ønsker at gøre brug af. Priserne afhænger af opgaven, om der skal indhentes reservedele samt hvor lang tid opgaven kommer til at tage.

Du kan finde flere nyheder og historier her.

There are no comments yet

Why not be the first

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *