Kviklån

Tænk dig om inden du optager et kviklån

Når man står i en situation, hvor man mangler lidt på kontoen for at købe nogle ting man mangler, eller der er en regning som skal betales her og nu, vælger mange at optage et kviklån. Der er dog nogle vigtige faktorer, man skal være opmærksom på inden man blot vælger den første og bedste udbyder af kviklån man falder over online. Det kan være en fordel at opstille de mange forskellige lån man finder på nettet med hinanden, dette kan dog være en besværlig proces, da der findes rigtig mange af disse.

Flere og flere er derfor begyndt at bruge forskellige hjemmesider, der samler udbuddet af de mange kviklån, der kan optages online. Dette kan være den guideline man som forbruger har behov for, da det kan være en junglevandring at finde det rette lån, især hvis dette skal ske i en fart. Som tidligere nævnt skal man tænke over nogle forskellige faktorer inden man optager et kviklån på kviklanet.dk, det vigtigste er naturligvis at holde øje med renten, ÅOP og hvor meget man selv vil kunne afdrage med, således at lånetiden forkortes så meget som muligt for at spare på renterne.

Sørg for at få de mest optimale betingelser på dit kviklån

Desværre sker det tit, at forbrugere der skal bruge penge her og nu ender med kviklån, hvor renterne er tårnhøje og ÅOP, altså det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er urealistisk for forbrugeren set i forhold til selve lånebeløbet. Dette kan medføre at man som forbruger til sidst står i en situation, hvor det ikke er muligt for en, at tilbagebetale sit kviklån til tiden, eller i de rater som var aftalt, hvorefter man kan ende i RKI og blive stemplet som dårlig betaler. Det er derfor vigtigt at man for det første ikke låner over evne og måske endda undersøger flere forskellige lånemuligheder og ansøger flere steder, før man endeligt vælger at underskrive en låneaftale. I nogle tilfælde vil låneudbyderne nedsætte dét beløb man ansøger om, efter de har foretaget en kreditvurdering, derfor kan det betale sig med større lånebeløb.

Ingen garanti nødvendig – brug kviklån som du vil

En af de fordele, der ofte er medvirkende til at mange forbrugere vælger et hurtigt kviklån, eller sms-lån, er at man ikke skal stille nogen garanti for at optage et lån. Når det ikke kræves at man skal ligge sin ene nyre i pant for at låne penge, eller stille huset som sikkerhed for et lån, vælger flere forbrugere at optage disse kviklån i forbindelse med lommepenge til en ferierejse, udbetaling af bil eller elektroniske apparater eller blot til café besøg og shopping. Dog spiller det ingen rolle, hvad man bruger sine lånte penge til – så længe man sørger for at overholde tilbagebetalingsaftalen kan man frit bruge pengene som man har lyst med god samvittighed. Står man i en situation, hvor man af en eller anden grund ikke kan overholde tilbagebetalingsaftalen er det altid en fordel at ringe si låneudbyder op.

Tags:

Der er ingen kommentarer endnu

Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *