Svømmetaske

Svømmer du meget har du brug for en svømmetaske

Uanset om du er elitesvømmer eller bare snupper et par baner i ny og næ, er det rarest, når udstyret er i orden. Det kan godt betale sig, at investere i en ordentlig svømmetaske af god kvalitet, som kan rumme alle dine ting, når du skal hjemmefra og til svømmecenteret og retur igen.

Svømmetasker kommer i mange forskellige mærker, mange forskellige designs og selvsagt mange forskellige størrelsesvarianter, så der findes en svømmetaske til enhver type svømmer. Der findes også butikker med et stort udvalg af svømmetasker. Èn ting har de dog til fælles – De har dig og den praktiske oplevelse samt opbevaring tilfælles.

De fleste svømmetasker er rummelige og har flere praktiske rum, hvor du kan opbevare dine ejendele mens du er i vandet. Dertil kommer vandtætte lynlåse og lukkemekanismer for virkelig at sikre dine ejendele mod vandskader.

Hvilken svømmetaske skal jeg vælge?

De fleste svømmetasker kan rumme 35L . 55L. Det lyder måske ikke af meget, men det er en relativt ordinær størrelse for en svømmetaske. Denne størrelsesorden tillader dig at have masser af plads til dit tøj og udstyr, men tasken er samtidigt lille og kekvemmelig nok til at have med på farten på cyklen, i bussen eller rimelig at bære rundt på, hvis du er på gåben med din svømmetaske. Gør derfor op med dig selv, hvordan du kommer til dit svømmested samt hvor meget udstyr, du plejer at tage med dig.

Mange svømmetasker kommer med stødabsorberende rygstykke og polstrede remme, hvilket er en fordel hvis du har et stykke til dit svømmested eller generelt har meget transport med tasken på ryggen. Således er du beskyttet mod rygskader, når du bærer dit svømmeudstyr, og har større chance for at undgå ømme skuldre og nakke i det lange løb. Således får du mest muligt ud af din svømmeoplevelse.

Praktisk og sikker

Det er en god idé at kigge efter svømmetasker der er vandtætte i en eller anden grad. Nogle svømmetasker har kun en vandfast bund, hvilket forhindrer dit eventuelle våde tøj i at dryppe fra bunden, mens andre svømmetasker har et fuldstændigt vandtæt ydre. Det er specielt smart hvis du er typen, som tager sin taske med ind til bassinet, hvor den er i farezonen for at blive sprøjtet til med vand eller endda tage sig en tur i bassinet. Med en vandtæt svømmetaske forhindrer du dine ejendele i at blive våde og måske tage skade.

Du kan opbevare dine mere værdifulde genstande i et af svømmetaskernes mange invendige rum, hvor du kan låse. Dertil kan du selv anskaffe dig en lås til taskens ydre lynlås. Vælg eksempelvis en lås med kode eller en lås med nøgle, som du kan have med dig om håndleddet eller anklen, mens du er i vandet. Således har du altid styr på dine ejendele i din aflåste svømmetaske. Vil du hellere opbevare din svømmetaske i et aflåst skab, gør svømmetaskens typiske størrelsesvariationer selvsagt også dette til en mulighed.

Drømmer du om at tage din svømmeoplevelse til det næste niveau, kan det altså godt betale sig, at investere i en svømmetaske af god kvalitet.

Tags:

Der er ingen kommentarer endnu

Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *