psykolog

Psykolog i Århus Nord og Risskov

Mange mennesker går rundt og har problemer i psyken. Det er en meget normalt ting at have og der er næsten ingen familier i Danmark som kan sige at de ikke har et tilfælde af en psykisk syg person eller en som har ondt i sjælen. At gå til psykolog er ikke noget man skal være flov over og der er mange folk som går til psykolog. Både folk som måske går og roder med seriøse psykiske problemer og har fået stillet en diagnose, men også folk som for eksempel er stressede og har svært ved at få et familieliv til at gå i spænd med et travlt arbejde hvor der dag ud og dag ind bliver krævet at man yder 100 procent.

En psykolog kan hjælpe dig med at udvikle dig som person

Man skal som person ikke være bange for at sætte sig ned, puste ud og så sige til sig selv at der her kan man ikke klare og at man har brug for en at snakke med. En psykolog i Risskov er god at bruge da en psykolog for det meste er en som man ikke kender og dem er det nogle gange meget lettere at åbne op for, da de har tavshedspligt og fordi de ikke er nogle som du normalt går rundt op og ned af i løbet af din dagligdag. At have en person som man kan betro sig til som man ikke kender men som har gennemgået en uddannelse og kan spørge om de rigtige spørgsmål og på den måde pleje dig og få dig selv til at kigge ind ad og få bugt med de problemer som du går rundt og slås med. Som sagt er det at gå til psykolog ikke ensbetydende med at næste skridt er at man skal på den lukkede og en psykolog i Århus er virkelig en perfekt løsning hvis man er ude at bunde dybt rent psykisk og man har brug for at udvikle sig som person. Man kan bruge en psykolog både som en samtale kammerat omkring et ægteskab hvis det er det som man tumler med.

En psykolog kan hjælpe dig hvis du bliver mobbet

Andre kan godt lide at snakke med en professionel hvis man har problemer på arbejdspladsen som med stress eller hvis man nu bliver mobbet som faktisk er et stort problem i dagens Danmark. Voksen mobning er når man på sin arbejdsplads bliver drillet, ligesom når børn bliver drillet af mere dominerende børn i skolen, sker dette også på arbejdspladsen og ligesom med børnene har det en seriøs indvirkning på de indvoldverede som føler sig mindre værd. Specielt kan det være et tabu hvis man bliver drillet på sit arbejdsplads fordi man er voksen og det forventes lidt af en at man kan være stærk og kan stå i mod dril fra andre.

Tags: , ,

Der er ingen kommentarer endnu

Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *