leasing af biler

Høst de mange fordele ved erhvervsleasing

Flere og flere har i stigende grad fået øjnene op for fordelene ved at lease fremfor at købe biler. Der er dog særligt én specifik kategori af leasing, der i takt med årenes løb får mere og mere opmærksomhed: netop erhvervsleasing.

Som navnet antyder, knytter erhvervsleasing sig naturligvis til firmabiler, der bliver leaset af en arbejdsgiver og tildelt til virksomhedens ansatte. Ydermere læner denne form for leasing sit tæt op af flexleasing, der blandt andet er kendt for at medføre en yderst lav kapitalbinding.

Endvidere er der utroligt mange fordele at komme efter, hvis du vælger erhvervsleasing i stedet for lignende alternativer. Først og fremmest vil det nemlig ofte være muligt at istandsætte en ordning, hvor du får muligheden for at køre lige så meget og langt, som du ønsker.

Det kan immervæk hurtigt blive en ulempe, hvis du skal lade hverdagens arbejdsopgaver styres af en kilometerbegrænsning, der kan undgås på ganske simpel vis.

Yderligere kan du særligt drage fordel af at lease en lidt ældre og brugt bil, da dette kan lede til store fordele med hensyn til beskatningen af din investering.

Opnå et fordelagtigt beskatningsgrundlag med erhvervsleasing

Én af de absolut største fordele ved at erhvervslease er, at du kan opnå et yderst attraktivt beskatningsgrundlag. Her er det dog, som sagt, særligt værd at have øje for leasingbilens alder.

Såfremt køretøjet er indregistreret for mere end 3 år siden, vil du som regel være i stand til at opnå et betydeligt bedre beskatningsgrundlag, end hvis der er tale om en nyligt indregistreret bil.

Under alle omstændigheder er det jo fuldkommen op til dig, om det behøver at spille en rolle eller ej i din beslutningstagen. Ikke desto mindre er det en god idé at have sådanne betragtninger med i overvejelserne, så du kan iværksæt din investering så billigt som overhovedet muligt.

Der er stor forskel på, hvad man som enten arbejdsgiver eller ansat er på udkig efter, og der er heldigvis et hav af spændende og alsidige muligheder tilgængelige på markedet. Altså er der ingen tvivl om, at du nok skal være i stand til at finde en løsning til dine behov, der samtidigt ikke er alt for dyr i drift.

Få mere at vide om erhvervsleasing hos professionelle eksperter

Hvis du ønsker at gøre dig selv klogere på erhvervsleasing, kan det kun anbefales at tage kontakt til professionelle eksperter, som arbejder inden for markedets rammer til hverdag.

På sådan vis vil du være i stand til at få spurgt løs om alle de ting, du har på sinde. Dertil kan du med garanti få hjælp til at finde det køretøj, der ville passe allerbedst til dine krav og præferencer.

Det kan trods alt sagtens være en anelse svært at danne sig overblikket over det utal af muligheder, der eksisterer i disse dage. Endvidere bliver det kun sværere ved, at man samtidigt skal forsøge at finde en god økonomisk løsning.

Tag derfor blot imod al den professionelle hjælp, du kan få fat i.

Klik her for at læse mere

Vi anbefaler også nyheder fra http://presserummet.dk/

There are no comments yet

Why not be the first

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *