penge

Hurtig, effektiv, og kompetent inkasso

Har du problemer med at drive dine penge ind? Bruger du alt for meget unødvendigt tid på at administrere dårlige betalere? Oplever du at det ødelægger forholdet til dine kunder? Det kommer de fleste virksomheder nok ikke uden om i dag. Derfor kan det være at du mangler en professionel og kompetent inkasso der kan varetage opgaven. Et inkassofirma er et firma der inddriver penge hos debitorer indenfor alle slags brancher, på en måde hvor det gode forhold mellem kunde og kreditor opretholdes.

Når du sender sagerne til inkasso, kan du frigive meget tid. Denne tid kan du nu anvende langt mere effektivt i din forretning, og på de kunder som betaler.  De manglende betalinger kan i værste fald være dræbende for små virksomheder, og derfor er det vigtigt for virksomhedernes overlevelse at gælden bliver inddraget. Derfor kan man anvende et inkassofirma der er både hurtigt og effektivt, og kan hjælpe dig med at inddrage penge på den bedst mulige måde. Samtidig med effektivitet sørges der også for, at det ikke får negative følger for dig, og forløber så gnidningsfrit og uproblematisk som muligt.

Kan man trygt overlade sine kunder til inkasso?

Inkassofirmaer kan hjælpe dig med at få de penge du har til gode hos dine debitorer inddrevet, og kan eksempelvis lave en afdragsordning med dine kunder, for at kunne imødekomme dine kunders behov. Den udformes på en sådan måde, at der tages hensyn til hvor meget debitor er i stand til at betale tilbage hver måned. så gælden afdrages på en måde, som også skyldner kan leve med.

Inkassofirmaet må ifølge lovgivningen ikke indkræve penge på en måde, der udsætter nogen for urimelig pres, skade eller ulempe. Derfor har firmaerne fokus på at have stor respekt for de kunder som overdrages til inkasso, og den situation som kunden står i. Det er ikke en nem situation at befinde sig i for kunden, og derfor også et sensitivt emne.  Derfor er der altid stor forståelse for situationen, og de ser som udgangspunkt altid på sagen som en forglemmelse eller en fejl. Det betyder at du trygt kan overlade dine sager til et inkassofirma, og ikke behøver at bekymre dig hvordan de behandler dine kunder, da de sørger for at kunden bliver behandlet med stor respekt og forståelse. Der tilbydes en høj kvalitet hvor medarbejdere er både professionelle og etisk korrekte når de behandler sagerne.
En inkasso løsning der passer dig

Du kan vælge at anvende et Full Service inkassoselskab, som tager sig af sagen fra den starter til den er afsluttet. Det betyder at de kan håndtere alle opgaver helt fra at udsende en rykker til at håndtere en retssag.  De fleste selskaber tilbyder yderligere klienter online adgang, hvor man kan tilgå nødvendige oplysninger hele døgnet.  Der er mulighed for at få inkassoløsninger der passer til lige netop dine behov.  Løsninger der er specielt udviklede til, at du opnår den mest optimale inddrivelse, og indeholder forskellige services der giver dig den mest ideale pakke.

Tags:

Der er ingen kommentarer endnu

Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *