e-cigaretter

Fordelene ved e-cigaretter

E-cigaretten er endelig kommet til Danmark og den er ved at tage landet med storm. På meget kort tid er produktet gået fra at være relativt ukendt til at være danskernes ubestridte yndlingsprodukt inden for rygestop. Men hvordan kan det egentlig helt præcis være? Er der rent faktisk noget om snakken her, eller er det bare endnu et produkt som lover, at holde dig fra smøgerne hvorefter du alligevel ikke kan holde fingrene fra dem? I denne artikel vil vi kigge på det nye fænomen og undersøge, om der rent faktisk er rent mel i posen når det siges, at e-cigaretter er effektive til, at holde folk fra at ryge, og at de ikke er nær lige så skadelige som normale cigaretter.

Lidt om e-cigaretten

E-cigaretten blev opfundet for lidt over 10 år siden af en kinesisk videnskabsmand. Det var dog ikke i den helt samme form som man ser den i dag, men med udviklinger sidenhen har vi nu fået de e-cigaretter man ser rundt omkring i dag, som folk ivrigt inhalerer hvorefter de lader store, imponerende skyer flyve fra deres munde. Disse e-cigaretter er ikke bare normale cigaretter som er elektroniske. De kan komme i alle mulige former og typer, blandt andet med forskellige smage og lignende ting. Derudover kan man også bestille dem helt uden nikotin, hvilket er gavnligt for dem, som er interesseret i følelsen af at ryge uden rent faktisk at skulle risikere nikotinafhængighed.

Køb din e-cigaret på http://xsmoke.dk

Men hvad er fordelene ved e-cigaretter?

Fordelene ved e-cigaretter lader til at være mangfoldige og meget positive, specielt hvis man allerede ryger. Først og fremmest kan man ryge e-cigaretter en hel masse steder hvor man som regel ikke kan ryge normale cigaretter. Dette kan f.eks. være i offentlige steder, eller endda i biler eller hjem. Dette er fordi, at e-cigaretrøg ikke hænger på samme måde som cigaretrøg og ikke skader vægge og møbler, eftersom der ikke er tjære og andre tilsætningsstoffer i.

En af de helt store fordele ved e-cigaretter er dog, at man selv kan justere hvor meget nikotin der skal være i dem. Det er netop denne funktion blandt andre der lader rygere stoppe naturligt. Det de gør er, at bruge en e-cigaret som en normal cigaret til at starte med, med den samme mængde nikotin. Men med tiden kan de så vælge, at sænke mængden af nikotin så gradvist, at de næsten ikke kan mærke det. Når det er gjort nok gange vil de finde, at de rent faktisk er stoppet med at ryge nikotin helt uden, at kunne mærke nogen forskel! Dette er netop grunden til, at e-cigaretten har fået så meget medvind som et rygestopprodukt, for de fleste andre rygestopprodukter tillader nemlig ikke dette. Man kunne eventuelt prøve nikotinplaster eller lignende, men mange rygere finder dette ubehageligt, for det kan godt være de får deres nikotin, men de får den ikke ned i lungerne og gennem rygning som jo er det, man egentlig også er afhængig af. Ikke kun nikotinen, men også adfærden.

Tags:

Der er ingen kommentarer endnu

Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *