Vaskemaskine

Få styr på dine hvidevarer

Danskerne har mange hvidevarer i deres hjem, som bliver brugt på daglig basis. Da hvidevarerne bliver brugt ofte, så vil de på et tidspunkt holde op med at fungere optimalt. Jo mere man bruger sine hvidevarer, jo større chance er der for, at de skal repareres. Der findes forskellige firmaer, som kan reparere dine hvidevarer. Nogle firmaer kører endda ud på helligdage samt i weekender for at fikse din hvidevarer.

Hvidevarereparation til kunderne:

Der findes mange forskellige slags firmaer, der udfører hvidvareservice for kunder. Det mest oplagte er, at søge i lokalområdet, hvis en af dine hvidevarer er defekte. Ved at vælge et nærtliggende firma, så undgår man at skulle betale for kørsel. Hvidevarereparation dækker typisk vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, komfur, fryser, køleskab, emhætte og ovn. Der er forskel på hvordan reparation af hvidevarer finder sted. Nogle hvidevare er mere krævende end andre, da de er opbygget på vidt forskellige måder. Reparatører indenfor hvidevarer skal have kendskab til de forskellige mærker, så de til enhver tid kan fikse en hvidevarer.

Når du skal have repareret en hvidevarer, så er det en god ide at have relevante papirer fremme på maskinen. Det er rart for reparatøren at kunne se hvilket mærke det er, hvor gammel den er og hvor den eventuelt er købt. Normalt har man to års garanti på hvidevaren fra man har købt den. Hvis det er under 2 år siden man har købt den, så skal man selvfølgelig tage fat i producenten. Reparatøren kan løse almindelige fejl og løsninger derhjemme, men hvis maskinen skal skilles ad, så skal den en tur forbi firmaet.

Gode råd i forbindelse med hvidevarer:

Der kan til enhver tid ske noget med ens hvidevarer. Nogle af de mest almindelige problemer man støder på er, at vaskemaskinen eller opvaskeren begynder at lugte surt. Der kan være forskellige årsager til at den gør det, men typisk er det fordi der dannes belægning på tromlen, der sidder bagpå maskinen. Årsagen til at vaskemaskinen eller opvaskemaskinen begynder at lugte er, at der bliver brugt for meget vaskemiddel. Hvis man enten bruger for meget vaskemiddel hver gang man vasker eller kører på et forkert program, så er det med til at danne den sure lugt fra hvidevaren. For at komme af med den sure lugt er det vigtigt, at man kører et par vaske med et middel, der indeholder klor. Klor er med til at fjerne den dårlige lugt. Efter et par vaske med klor så anbefales det, at man tilsætter citronsyre og kører et par vaske mere. Efter et utal af vaske bør den sure lugt være væk, da belægningen bliver nedbrudt.

Generelt er det vigtigt, at man indimellem vasker ved høje temperaturer, så man sikrer sig, at der ikke bliver dannet belægninger indeholdende bakterier. Bakterier kan ikke tåle høje temperaturer, så derfor skal man kører på et højt program nogle gange. Det anbefales også at man lader opvaskemaskinen eller vaskemaskinen stå åben, når man ikke bruger den. På denne måde bliver der ikke dannet et fugtigt miljø i hvidevaren, som nogle bakterier trives godt i.

There are no comments yet

Why not be the first

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *